Divendres, 27 de novembre de 2020 - Edició 855
La República

Cárdenas eufòric: “Això de VOX és espectacular”

Javier Cárdenas, el sorprenent cas del comunicador que no vocalitza, va fer en directe al seu programa ‘Levántate i Cárdenas’ d’Europa FM, una peculiar anàlisi dels resultats a les eleccions […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 05/12/2018
Javier Cárdenas

Javier Cárdenas, el sorprenent cas del comunicador que no vocalitza, va fer en directe al seu programa ‘Levántate i Cárdenas’ d’Europa FM, una peculiar anàlisi dels resultats a les eleccions andaluses.

Podria semblar, fins i tot, que celebrava els resultats. Per una banda, la desfeta del PSOE, partit al qual sent una forta tírria després que la nova direcció de RTVE no renovés el seu programa un cop consumada la derrota del PP.

Concretament, tal com recull el digitalsevilla.com, el presentador ha declarat en el seu programa: “No deixa de ser curiós que encara no hagi dimitit el màxim responsable del CIS (…) que cal no oblidar que és un dirigent socialista”. També ha aprofitat per carregar contra el president espanyol: “El més fort és que Pedro Sánchez hagi posat a un dirigent socialista a dit”.

Sobre el resultat de Vox, Càrdenas creu que “és espectacular” i ha fet la seva particular reflexió que podria ser més aviat un desig “si VOX ha tret 12 escons a Andalusia, un feu d’esquerres, quan hi hagi eleccions generals el seu vot es dispararà” per acabar exclamant que “ningú s’esperava una irrupció tan tremenda”.

Cárdenas no ha amagat el seu unionisme desenfrenat i radical en diferents comentaris en directe i fins i tot s’ha enfrontat contra polítics en antena com Gabriel Rufián.

Relacionats