Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Un eurodiputat espanyol encoratja l’exèrcit perquè s’alci contra Catalunya

|

- Publicitat -

L’eurodiputat espanyol de Vox, el tronat i caspós Hermann Tertsch, personatge del folklore ultra nacionalista espanyol de marcat tuf franquista, ha fet un tuit on lamenta que l’exèrcit espanyol no hagi actuat per acabar amb les mobilitzacions pacífiques dels independentistes a Catalunya convocats per Tsunami Democràtic i els CDRs.

Tertsch assegura que “molts països europeus haurien tret ja a l’exèrcitper a imposar l’ordre constitucional en tenir una situació similar a la que es dóna avui a Espanya”. La conclusió ultra a la qual arriba el falangista és que la creació del nou govern a Espanya hi té molt a veure: “Aquí el govern té lligades de mans a policia i Guàrdia Civil per consumar plans de govern amb els seus socis colpistes”.

Publicitat

No deixen de ser unes declaracions molt greus d’un càrrec electe espanyol, en aquest cas a les institucions europees, on podria, fins i tot, estar demanant un alçament militar per acabar amb la dissidència política. Europe, this is Spain!

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut