Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Tellado assegura que Catalunya i Barcelona “necessiten” que guanyi el PP

El vicesecretari general d’Organització del Partit Popular reivindica sense vergonya les figures de José María Aznar i Mariano Rajoy

Redacció 23/07/2022
El president del PPC, Alejandro Fernández; el vicesecretari general d'Organització del PP, Miguel Tellado; i el candidat a presidir el partit a Barcelona, Manu Reyes, durant el 14è congrés provincial del PP a la ciutat. Data de publicació: dissabte 23 de juliol del 2022, 12:29 Localització: Barcelona Autor: Bernat Vilaró

El vicesecretari general d’Organització del PP, Miguel Tellado, ha assegurat que Catalunya i Barcelona “necessiten” que els populars tornin a guanyar les eleccions espanyoles, aquest cop amb Alberto Núñez Feijóo. Tanmateix, ha avisat que el PPC ha de tornar a aportar una dotzena d’escons al Congreso; ara en té dos.

Durant la seva intervenció al 14è congrés provincial del PP de Barcelona, Tellado ha reivindicat les figures de José María Aznar i Mariano Rajoy al capdavant del partit i com a presidents d’Espanya. Un rentat de cara al pur estil PP.

Reyes s’ha mostrat “convençut” que a les eleccions municipals els populars assoliran el “canvi”, per propulsar-se a arribar a la Moncloa a la tardor vinent. El qui va ser alcalde de Castelldefels ha asseverat que quan Pedro Sánchez convoqui eleccions estatals, el PP de Barcelona aportarà els diputats que faran que Feijóo sigui president: “Ho aconseguirem!”, ha conclòs.