Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Pedro Sánchez crida a aturar VOX a les urnes quan al gener va acceptar-ne l’abstenció al Congreso

|

- Publicitat -

El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez ha demanat aquest diumenge “frenar l’amenaça extremista de la ultradreta” de Vox després de les amenaces de mort rebudes per part del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, el candidat de Podem a les eleccions de Madrid, Pablo Iglesias i la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez. “Vox és una amenaça per la democràcia”, ha denunciat Sánchez en un acte electoral de la campanya de les eleccions de la Comunitat de Madrid, on ha demanat el vot pel candidat socialista, Àngel Gabilondo. Sánchez s’ha mostrat crític amb Vox per insinuar que les amenaces havien sigut inventades i ha avisat que “és l’última línia que creuen”.

Fa ben poc, però, el gener, el president del gobierno va agrair-li a Santiago Abascal els moments de “lucidesa” en els que mostrava “més responsabilitat” que Casado en facilitar-li, amb l’abstenció, l’aprovació de la tramitació del decret dels fons europeus. Com va dir en Groucho Marx: “Aquest són els meus principis! I si no li agraden, cap problema que en tinc més.”

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut