Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Rivera demana més unitat espanyola equiparant l’independentisme amb el terrorisme: “Quan ens separem els terroristes guanyen”

El líder de l'extrema dreta assegura que vol recuperar l'esperit de la lluita contra el terrorisme per a derrotar l'independentisme

|

- Publicitat -

Si Albert Rivera té un projecte per Espanya, aquest no és cap altra que el d’intentar confrontar la societat. En la seva intervenció per clausurar l’acte de Ciutadans a Màlaga, posterior al Comitè Executiu Nacional, el líder de l’extrema dreta espanyola ha equiparat el terrorisme amb l’independentisme per exaltar la unitat espanyola.

Amb el pretext que fa un any a Catalunya es va produir un cop d’Estat en les sessions parlamentàries del 6 i 7 de setembre, Rivera ha recordat com durant aquells dies ca sentir “l’alè” de molts andalusos que es preocupaven pel que passava: “M’emociona que hi hagi andalusos que es preocupin del que passa a mil quilòmetres, hi ha gent decent que li dol el que li passa al seu país”. El líder nacionalista, que diu sentir-se “fart” d’escoltar el president Torra i al president legítim, Carles Puigdemont, ha demanat que aquest sentiment que poden sentir els espanyols amb el cas català no faci que es “despreocupin” del que li passa a la resta de compatriotes de l’Estat perquè “vam derrotar el terrorisme quan vam treballar junts, no només els bascos. Quan anem junts els derrotem, quan ens separem els terroristes es fan forts”.

Et pot interessar  Ciudadanos, de fracàs en fracàs fins a la seva liquidació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut