Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Queixes d’agents de la policia espanyola per la falta de mascaretes

|

- Publicitat -

Caos i mala previsió a l’hora de repartir els utensilis necessaris als agents de policia nacional espanyola per a protegir-se del coronavirus.

Els mateixos agents s’han queixat que arriben 20 màscares per a una plantilla de més de 300 efectius i titllen la situació com una manca de previsió. Policies destinats a dependències de Madrid s’han queixat a la Direcció General per una situació d’improvisació.

Publicitat

Segons explica elindependiente, les comissaries locals de Madrid han començat a rebre paquets de 20 unitats de mascaretes per utilitzar-les en cas que sigui necessari si hi ha un brot. Des de la direcció es justifiquen que les mascaretes de protecció “només són per als llocs fronterers” i exclusivament “per als vols de la Xina i Itàlia”.

Els agents es queixen especialment per l’escàs nombre de màscares que s’està proporcionant a les plantilles, tot i que l’amenaça de contagis es coneix des de fa més d’un mes i que previsiblement aniran apareixent nous casos a l’Estat de persones que hagin estat recentment en algunes de les regions italianes on hi ha rastre de la presència d’aquesta pneumònia: Llombardia, Vèneto, Emilia Romagna i Piemont.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut