Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Puigdemont posarà entre les cordes al Gobierno a la Comissió Europea

|

- Publicitat -

Ahir us explicàvem que el Gobierno “d’esquerres” de Pedro Sánchez s’ha gastat 15 milions d’euros en ajudes a les televisions privades en plena crisi del coronavirus. Els principals beneficiats són Atresmedia i Mediaset, els mitjans més rentables durant l’últim any i que, casualment, són els que més carreguen contínuament contra Catalunya.

L’operació d’escàndol va ser titllada per l’economista i professor Xavier Sala-i-Martín com un intent de comprar els mitjans per part de l’executiu espanyol i va calcular quants tests de Covid-19 es podrien haver comprat amb aquesta xifra ingent de diners públics a les televisions privades.

Publicitat

Però això no ha acabat aquí. L’escàndol arribarà a la Comissió Europa de la mà del president a l’exili i flamant eurodiputat, Carles Puigdemont, que ha anunciat que ha presentat una pregunta la cambra europea sobre la donació d’aquests 15 milions d’euros.

Puigdemont recorda que “les principals empreses, com Mediaset i Atresmedia, han declarat beneficis multimilionaris” i titlla la decisió del Gobierno com “d’inexplicable!”.

Et pot interessar  Més de 200 personalitats de la cultura, la ciència o la política mostren el seu suport a Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut