Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Primera estirada d’orelles de la UE a Borrell

|

- Publicitat -

El dilluns passat, Josep Borrell, ficava la pota fins al fons criticant la justícia belga i barrejant euroordres, suposats etarres i Carles Puigdemont durant un acte a Madrid. El polític s’extralimitava greument tenint en compte la seva posició diplomàtica com a nou alt representant de la Unió Europea tot criticant la justícia d’un país que ell mateix representa.

La resposta de la Comissió Europa no s’ha fet esperar i ha significat la primera estirada d’orelles a Josep Borrell: “això és un assumpte de les autoritats judicials”, ha respost la Comissió Europea a Brussel·les segons explica diario.es. A més afegeixen “i nosaltres respectem la seva independència. L’euroordre és un procediment purament judicial, en què la Comissió Europea no hi té cap paper”.

Publicitat

Per acabar-ho d’adobar, recorden en públic què no ha de fer un alt representant de la UE com Borrell: “No comentem casos individuals”.

A veure fins on arriba la paciència de la UE perquè segur que aquest no serà la primera sortida de to de l’exministre socialista.

Et pot interessar  VÍDEO | Puigdemont fitxa l'empresària Anna Navarro ( @annapapallona ) com a número dos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut