Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Multada una tinent d’alcalde de Cs per saltar-se el confinament per fer-se la manicura

|

- Publicitat -

La teoria que els representants públics i els polítics han de ser els que ofereixen un màxim exemple de compromís, civisme i moralitat de cara a complir el confinament domiciliari obligatori queda molt lluny de la realitat.

Si ara fa uns dies us explicàvem que una regidora del PP valenciana se saltava la quarantena per fer una festa a casa seva (i penjar-ne un vídeo a les xarxes socials) avui us expliquem com una dirigent de Ciudadanos ha trencat el confinament per anar a arreglar-se les ungles.

Publicitat

Tal com explica ElPlural, la regidora del partit ultra, Maria del Mar Meca, ha estat multada per la Policia Local de Huércal-Overa (Almeria) amb 600 euros de pena per saltar-se el confinament. La tinent d’alcalde hauria infringit el confinament per acudir a un centre d’estètica i fer-se la manicura, tot i que la seva excusa en el fet que s’havia desplaçat per buscar “material sanitari”. La multa a la regidora se suma a la que s’ha interposat a centre d’estètica, que ha estat penat amb gairebé 3.000 euros, a més d’un expedient disciplinari per part de la formació taronja.

 

Et pot interessar  El cartell de Cs pel 12-M està fet amb intel·ligència artificial i demana "detenir" Puigdemont i Sánchez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut