Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

“Moriran de manera indigna”: Un exconseller d’Ayuso exposa la negligent gestió de la pandèmia a Madrid

|

- Publicitat -

L’exconseller de Polítiques Socials de la Comunitat de Madrid (Cs), Alberto Reyero Zubiri, ha anunciat un llibre que aixecarà polseguera. “Moriran de manera indigna” és el contundent títol de l’obra. També és una frase que ell mateix va escriure en un mail per avisar el conseller de Sanitat, Enrique Ruiz Escudero (PP) de les fatídiques conseqüències de no enviar els ancians de les residències a l’hospital.

De la mà de l’editorial Llibres del KO, el llibre abordarà en profunditat el costat més fosc de la pandèmia a les residències madrilenyes, on van morir milers de persones majors per la incompetència i l’abandó institucional dels dirigents de la Comunitat de Madrid.

Publicitat

Com el títol, la portada és impactant perquè imita una esquela. “Un llibre sobre les circumstàncies en les quals van morir milers de majors en les residències de la Comunitat de Madrid durant la pandèmia de la COVID-19 i sobre les decisions polítiques que es van prendre durant aquells dies”, avança el subtítol.

Tanmateix, la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, no només ha rebutjat demanar perdó o donar explicacions, sinó que a més ha mentit des de l’inici de la pandèmia i, de rebot, ha menystingut la feina dels sanitaris i els ha culpat del col·lapse.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut