Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

#MarcaEspaña Dos guàrdies civils posen el ‘Cara al sol’ a un bar mentre intenten abusar de la cambrera

Els dos agents haurien obligat als comensals a fumar i a posar-se bales a la boca

|

- Publicitat -

Nou episodi que evidencia les greus mancances democràtiques que pateixen els cossos de seguretat de l’Estat espanyol. Resulta que dos agents de la Guàrdia Civil s’enfronten a una pena de dos anys de presó i dos anys d’inhabilitació per un presumpte delicte de coaccions fent ús abusiu del seu càrrec públic en un bar de la localitat lleonesa de Carrizo de la Ribera.

Segons iLeon.com, el relat de fets que fa el fiscal en el seu escrit de qualificacions provisionals, cap a les dues de la matinada els agents que feien torn de nit van entrar en un bar quan ja tancaven. Un cop dins, els acusats, fent ostentació del seu càrrec, “van dir que manaven ells” i van obligar als pocs clients que quedaven a fumar i a apagar els seus telèfons mòbils, abaixant la persiana del bar sense deixar que no sortís ningú “d’aquí no es mou ningú”.

Publicitat

Un cop aïllats van passar a l’interior de la barra, es van servir begudes alcohòliques i van posar música, entre altres temes, el ‘Cara al sol’. Van treure les seves armes reglamentàries amb els carregadors i les van col·locar a sobre de la barra, obligant als presents a introduir bales a la boca i a les seves begudes.

A més, segons el mateix testimoni, un dels dos acusats va intentar abraçar i besar a la propietària del bar, dient-li: “ets meva”. Els acusats van abandonar el local al voltant de les 5.45 hores.

Els fets van passar la matinada de l’11 de setembre de 2013. El judici se celebrarà el pròxim 28 de febrer al Jutjat penal número 1 de Lleó. La defensa, per la seva banda, ha al·legat que els fets tant de l’acusació particular com del fiscal no s’ajusten al que ha passat.

Et pot interessar  Detenen a Barcelona un presumpte terrorista d'Estat Islàmic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut