Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

L’unionisme trempa amb el discurs colonitzador del Rei

|

- Publicitat -

Casado celebra que el Rei hagi “tornat a defensar” la Constitució i la unitat d’Espanya

El president del PP, Pablo Casado, ha celebrat a través de Twitter que el rei Felip VI hagi “tornat a defensar” la Constitució i la unitat d’Espanya en el seu discurs tradicional de la vigília de Nadal. A través de la xarxa social Twitter, el màxim mandataris dels conservadors espanyols ha destacat la part del discurs en què el monarca animava a confiar en Espanya i convidava la ciutadania a mantenir-se “unida en els valors que compartim, sense divisions ni enfrontaments que erosionen la convivència i empobreixen el nostre futur”. Després d’això Casado ha escrit: “Al seu missatge, el rei Felip VI ha tornat a defensar la vigència de la Constitució i la unitat d’Espanya”.

Publicitat

Vox aplaudeix la “sensatesa i temperança” del discurs de Felip VI en uns moments “d’incertesa”

Vox ha aplaudit a través de Twitter la “sensatesa i temperança” del discurs de la vigília de Nadal del rei Felip VI en uns moments “d’incertesa”. La formació d’ultradreta, a través del seu màxim representant, Santiago Abascal, ha destacat la frase del discurs en què el Rei deia: “Confiem en Espanya i mantinguem-nos units”. Abascal li ha respost a la mateixa piulada: “Ho farem, perquè Espanya és molt més forta i gran que els que ara ja estaran criticant el Rei i intentant dividir-nos”.

Arrimadas considera el discurs de Felip VI “encertat i pertinent”

Inés Arrimadas ha valorat a través de Twitter el discurs de la vigília de Nadal de Felip VI considerant-lo “encertat i pertinent”. La màxima dirigent de Ciutadans ha opinat a la popular xarxa social que els espanyols tenen “grans reptes” al davant, i ha considerat que “la millor manera d’encarar-los” és “unint-nos a l’entorn dels valors constitucionals”. En una piulada en què no fa cap referència a la crisi entre Catalunya i Espanya, la líder de Ciutadans ha recordat que aquesta unió constitucional “la vam fer en el passat i la podem tornar a fer”. I acaba: “Confiem en nosaltres mateixos, confiem en Espanya”.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut