Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

L’Espanya profunda: La Junta d’Andalusia signa adjudicacions d’habitatges als bars

|

- Publicitat -

El pacte entre Ciudadanos, Vox i el PP, també conegut com el trifachito, va aconseguir fer fora el PSOE dels ERE (l’escàndol de corrupció més gran fins ara dels socialistes espanyols) de la Junta de Andalucia.

Però les coses no han canviat massa i l’Espanya profunda segueix ben viva. La província de Huelva és majoritàriament socialista on va guanyar a tots els comicis. El mapa d’ajuntaments és tot, quasi, de color vermell.

Publicitat

És per això que els delegats del govern andalús, els del trifachito, intenten dur a terme un boicot institucional. Des del PSOE ja han protestat per l’actitud dels càrrecs públics del PP perquè els ignoren quan visiten de manera oficial els municipis que governen. El més greu de tot és que en aquestes visites s’hi anuncien qüestions oficials sobre obres, serveis i altres aspectes que desenvolupa o vol desenvolupar la Junta d’Andalusia, governada pel PP, Cs i Vox.

L’últim exemple que explica elPlural.es, va passar al municipi de la Higuera de la Sierra, quan el delegat territorial d’Agricultura va visitar el viver al costat de tècnics de la delegació i no l’hi va comunicar a l’alcalde encara que si va ser acompanyat dels regidors del PP a l’oposició. Un altre cas encara més extrem va succeir al poble de Aracena, on es va signar un conveni a un bar per tal de no utilitzar el lloc oficial del municipi, que és l’Ajuntament.

Et pot interessar  L’exdiputat del PP menorquí Juan Carlos Grau, condemnat per distribuir pornografia infantil
Publicitat

Opinió

Minut a Minut