Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Lastra anuncia que estan preparant una reunió amb Rufián després de la consulta d’ERC

|

- Publicitat -

La portaveu del PSOE al Congreso, Adriana Lastra, ha assegurat aquest dimarts que s’ultimarà una reunió amb el seu homòleg d’ERC, Gabriel Rufián, després de la consulta d’ERC, en la qual, al seu parer, les bases han enviat un missatge a favor del diàleg.

“Les bases d’ERC ja han votat, han dit que ens asseguem a parlar”, ha assenyalat la dirigent socialista en declaracions a la premsa a l’arribar a un esmorzar informatiu a Madrid. “Estem esperant per parlar amb el portaveu d’ERC, que parlaré amb ell per ultimar aquesta reunió”, ha afegit Lastra.

Publicitat

Aquest dilluns la consulta va llançar que el 94,6% de la militància d’ERC rebutja avalar la investidura de Pedro Sánchez com a president del Gobierno si aquest no impulsa una taula de negociació sobre el conflicte a Catalunya.

“Ara és Pedro Sánchez el qual s’ha de moure”, va indicar la portaveu i secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta, sobre la consulta a les bases que va recollir gairebé un 70 per cent de participació.

Et pot interessar  Aragonès creu que no tindria sentit una qüestió de confiança de Sánchez: "No hi ha crisi amb els socis d'investidura"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut