Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La prepotència del PSOE: confia a tenir un acord amb ERC demà “tot i la resolució de Parlament”

|

- Publicitat -

La portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra, ha assenyalat que espera poder assolir aquest dijous un acord amb ERC malgrat les declaracions efectuades pel seu portaveu, Gabriel Rufián, contra el president en funcions, Pedro Sánchez, i malgrat també de la resolució sobiranista aprovada pel Parlament, prohibida pel Tribunal Constitucional.

Així ho ha posat de manifest en els passadissos de la Cambra Baixa, on ha acudit per participar en la reunió de la Diputació Permanent (únic òrgan en actiu entre legislatures) que debat aquest dimecres els quatre últims decrets lleis aprovats per l’Executiu socialista.

Publicitat

Lastra ha evitat pronunciar-se sobre les declaracions realitzades aquest dimarts a Rufián, que va apuntar que a un Pedro Sánchez “feble i derrotat, se’l pot arribar a seure en una taula de diàleg”, una de les exigències d’ERC per poder facilitar la seva investidura.

Prepotència socialista

“No em relacionaré amb ERC a través dels mitjans de comunicació ni a entrar en un intercanvi de declaracions perquè demà tenim una reunió i el que ens hàgim de dir ho farem allà”, ha indicat.

En tot cas, sí que ha volgut deixar clar que el que ha fet Sánchez és “derrotar, un cop més, a la dreta” i que la seva intenció és seguir fent-ho “no només en les eleccions sinó dia a dia gestionant”. “En això espero que estiguem d’acord”, ha afegit.

La dirigent socialista ha insistit que va a la trobada amb Rufián d’aquest dijous amb “ànim” d’aconseguir un acord “com més aviat millor” perquè, segons ha remarcat, “Espanya no pot passar ni un dia més” sense un Gobierno “progressista “que faci les reformes que el país requereix.

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut