Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

JxCAT i el PSOE s’emplacen a una nova reunió després de la primera presa de contacte

|

- Publicitat -

Ha estat una primera presa de contacte que tindrà continuïtat en els pròxims dies. És el que ha transcendit fins ara de la reunió entre JxCAT i el PSOE al Congrés dels Diputats que ha tingut lloc en el marc dels esforços dels socialistes espanyols per trobar suports a la investidura de Pedro Sánchez. Hi ha assistit per part de JxCAT la portaveu de la formació a Madrid, Laura Borràs, i la número dos, Míriam Nogueras, que s’han entrevistat durant prop d’una hora amb la portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra, que és també qui pilota les negociacions amb ERC. Les dues parts han acordat celebrar una nova trobada, encara sense data i lloc.

La trobada havia de tenir lloc aquest dimarts a la tarda però la lesió de Lastra –que es va torçar el peu durant les votacions de la Mesa del Congrés- va forçar a ajornar-la fins aquest dimarts a les 11.00.

Publicitat

No hi ha hagut foto conjunta, i en acabar la reunió cap dels dos partits ha volgut fer cap mena de declaració. Contràriament al que va passar aquest dimarts amb ERC, tampoc hi haurà cap comunicat, ni conjunt ni per separat.

Abans de l’inici de la reunió Borràs ja ha apuntat que la cita havia de servir per “reprendre el contacte” i “veure com està tot”.

Et pot interessar  El Suprem desestima el recurs del Parlament contra la decisió de la JEC de retirar l’escó a Borràs
Publicitat

Opinió

Minut a Minut