Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Investiguen 5 policies nacionals espanyols per la desaparició de 361 ampolles de licor ‘premium’

|

- Publicitat -

La secció Marca Espanya no s’atura ni per Nadal. Novament, estem davant d’un escàndol policial que esquitxa la imatge i reputació del cos de la policia espanyola. Resulta que 5 policies de Saragossa estan sent investigats per presumptes robatoris als calabossos Prefectura Superior d’Aragó.

La titular del Jutjat d’Instrucció número 6 de Saragossa, Nativitat Rapún, va prendre declaració dijous passat com a imputats als cinc policies nacionals investigats per la desaparició de 361 ampolles de licor ‘premium’, roba d’Inditex, perfums i cosmètics.

Publicitat

Es tractaria d’un material anteriorment decomissat per ordre judicial i guardat a la Prefectura des del 2017 i que ha anat desapareixent misteriosament.

S’acusa els imputats, dels quals un és sergent, d’un presumpte delicte de malversació i no d’apropiació indeguda o contra l’administració de justícia, com al principi es va pensar. És a dir, en el cas que la causa acabés en judici, aquest es celebraria davant un jurat popular.

Tal com explica Heraldo.es, els fets haurien passat els dies 7 i 8 de setembre de 2019 i van sortir a la llum gràcies a un escrit anònim.

Durant la declaració, els cinc imputats van negar haver-se apropiat de cap material, un fet poc probable perquè segons fonts del mitjà citat “hi falta de tot”. Les càmeres instal·lades als calabossos però, els mostren el matí de dissabte 7 de setembre manipulant caixes precintades on es guardaven els licors i la roba. Quan la magistrada els va preguntar què feien obrint caixes van dir que prenien “mostres” per guardar-les en un altre quarto annex.

 

Et pot interessar  La justícia madrilenya cita com a investigat la parella d'Ayuso
Publicitat

Opinió

Minut a Minut