Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Imatge] L’Ejército torna a ser la riota per pintar una mascareta a un soldat

|

- Publicitat -

Una vegada més, l’Ejército espanyol torna a ser la riota a les xarxes. Aquesta vegada per no saber manipular una imatge sense que es noti.

El perfil oficial de l’Ejército de Tierra de l’Armada Española publicava un tuit amb unes fotos on es podien veure uns soldats encanyonant uns rifles. Segons el text, es tractava de “les proves del campionat de tiradors de precisió de l’Ejército de Tierra”. Una espècie de competició interna on expliquen que “aquest any ha arribat a la victòria l’equip de la Brigada “Guzman el Bo” X”.

Publicitat

Però a les 4 imatges que acompanyen la publicació crida l’atenció una d’elles on es veu un soldat mig de cara. Els responsables de comunicació de l’Ejército devien considerar que era seria negatiu per a la imatge de les forces armades espanyoles que es copsés que els seus militars no porten mascareta. Què es podia fer? Agafar un editor de fotografia i enganxar-li una mascareta pintada. Pitjor el remei que la malaltia? Segurament, ja que pocs minuts abans de publicar aquesta notícia han esorrat el tuit. Sort, però, que La República en tenia captura i aquest és el resultat.

Unes proves i pràctiques, a més, que no són segures: des d’incendis durant unes pràctiques de tir fins a la mort d’alguns companys per munició caducada. Marca Espanya en estat pur.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut