Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Imatge] El mapa de l’odi: aquesta és la catalanofòbia que hi ha a Espanya

|

- Publicitat -

Un estudi elaborat pel Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) de la Generalitat de Catalunya ha confirmat allò que molts catalans ja sabíem però que fins ara es basava només en experiències personals, notícies i sensacions: que els espanyols odien els catalans.

El CEO ha preguntat als ciutadans d’Espanya quins són els ciutadans que pitjor cauen per Comunitats Autònomes. L’estudi ofereix 3 gràfics: un que inclou les respostes de tot l’Estat, un que només ofereix les respostes dels catalans i un tercer que només ensenya les respostes d’Espanya sense el Principat.

Publicitat

Si ens basem en aquest últim, podem comprovar com els ciutadans més odiats són els catalans, amb una xifra pròxima al suspens. Els segueixen els bascos navarresos i els balears.

En canvi, els andalusos, són els que cauen millor. Aquest és el mapa de l’odi, el que mostra les opinions només dels espanyols i Catalunya, d’un color diferent, clarament és la més odiada:

Et pot interessar  Greu discriminació lingüística: fan fora una clienta catalanoparlant d'una perruqueria al crit de "Estamos en España"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut