Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

En Comú-Podem prepara un xantatge social a Oriol Junqueras perquè doni suport als pressupostos

Demanaran el seu 'Sí' als comptes de Sánchez amb la falsa argumentació que d'això depenen mesures que es poden aprovar per decret

|

- Publicitat -

El debat hauria de ser sobre l’excepcionalitat democràtica que suposa que s’hagi de negociar amb el president d’un partit polític a la presó, quasi un any després de presó preventiva injustificable. Però no.

El diputat d’En Comú-Podem al Congreso, Joan Mena, ha desmentit que el líder d’Unidos Podemos, Pablo Iglesias, es reuneixi amb Oriol Junqueras com a enviat, o negociador, dels comptes de Pedro Sánchez: “S’emmarca dins la normalitat de la trobada de líders de partits polítics”.

Publicitat

Mena ha traçat quin serà el contingut de la reunió, i les sospites han esdevingut certes. Segons ha apuntat el comú, Iglesias demanarà el seu suport sobre el xantatge social. Tot i que la majoria de mesures es poden aprovar per decret, argumentaran que votar ‘No’ als comptes és votar ‘No’ al salari mínim de 900€, actualitzar les pensions segons l’increment de l’IPC, actualitzar les taxes universitàries i frenar els lloguers abusius. En aquest sentit, el diputat dels comuns ha assegurat que “no hauria de ser incompatible tenir gent fora de la presó i tenir 900€ de salari mínim interprofessional o amb pensions que s’actualitzin amb l’IPC”.

Et pot interessar  Els comuns demanen a ERC que "esmeni el seu error" tirant enrere el PDU del Hard Rock
Publicitat

Opinió

Minut a Minut