Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Gobierno blanqueja la corrupció dels Borbons: “S’ha de distingir entre el rei emèrit i Flipe VI”

|

- Publicitat -

La ministra de Defensa, Margarita Robles, admet diversitat d’opinions en el si del govern espanyol en relació a la negociació dels PGE però diu que “un cop hi hagi una decisió, anirem units”. En una entrevista a Antena 3, Robles ha afirmat que les opinions diferents “enriqueixen el debat” però s’ha mostrat convençuda que tothom posarà per davant els interessos dels ciutadans.

“És imprescindible que es deixin les qüestiona partidistes a banda i que treballarem per una pressupostos que permetin que Espanya reprengui l’impuls”, ha afegit. En aquest sentit, ha demanat al PP que actuï com un partit “d’estat”: “Crec que les forces polítiques hem d’estar a l’alçada de les circumstàncies”.

Publicitat

En relació a la situació de la pandèmia de la covid-19, Robles ha dit que no està previst que l’executiu espanyol recuperi el comandament únic i que ara la gestió està en mans de les CCAA. La ministra ha defensat la implantació de l’estat d’alarma en un moment en què “era necessari” i ha dit que ara és el moment de donar “suport” a les autonomies.

Et pot interessar  Illa crida els socialistes a la "resistència" i a "dir no a la política que deshumanitza l'adversari"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut