Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Gobierno aprova invertir 2.000M€ en les rodalies de Madrid pocs dies abans de venir a Barcelona

La cita del 21-D pot ser una oportunitat perquè constatin el lamentable sistema de rodalies a Catalunya

|

- Publicitat -

Hi ha qui no creu en la casualitat, i potser aquest cas que ens ocupa n’és un exemple. Pocs dies abans de visitar Catalunya el Gobierno de Pedro Sánchez ha aprovat una inversió superior als 2.000M€ per licitar nous trens de rodalies a Madrid.

El secretari d’Estat d’Infraestructura, Transport i Habitatge, Pedro Saura, celebra que aquesta inversió permeti remodelar vies, seguir amb l’ampliació de dues a quatre viesi que ja abans d’acabar l’any es puguin començar les obres.

Publicitat

Una oportunitat d’or

Ja que les carreteres de Barcelona estaran col·lapsades divendres 21 de desembre, els membres del Gobierno tenen ara una oportunitat d’or perquè constatin el lamentable sistema de rodalies amb el qual conviuen els ciutadans de Catalunya. Les anunciades pluges de milions s’han traduït en una llarga sequera que, més enllà de les bones paraules, no són més que una constatació de la manca d’interès de l’Estat per resoldre els problemes “reals” dels ciutadans.

Et pot interessar  Barcelona es prepara per acollir durant una setmana el debat mundial sobre el futur i la preservació dels oceans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut