Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Consell de Ministres del 21-D estarà blindat pels Mossos, la Policia Nacional i la Guardia Civil

La delegada del Gobierno lidera les reunions per defensar el Gobierno de qualsevol expressió popular

|

- Publicitat -

A mesura que s’apropa el Consell de Ministres del 21 de desembre més s’intensifica el neguit del Gobierno per garantir que les expressions populars no esquitxin la jornada. Tot i que l’executiu intenta presentar la trobada com una mostra de concòrdia i diàleg, la realitat és que la celebració d’aquest consell coincideix amb el primer aniversari de les eleccions imposades pel 155, una efemèride que, com l’1-O, no resta en l’oblit.

Les crides a la mobilització per al 21-D van agafant cos, i aquest cop ho fan sense un lideratge clar davant l’orfandat amb la qual es troba l’independentisme. Aquesta autogestió popular inquieta el Gobierno, tant que ahir es va celebrar la primera reunió per coordinar el dispositiu policial amb la delegada del Gobierno i representants dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guardia Civil.

Publicitat

En aquesta primera trobada la primera proposta d’ubicació de la delegada, Teresa Conillera, no va acabar de convèncer a l’intendent Teixidó, qui li va exposar les dificultats per preservar la seguretat. El lloc, finalment, serà la Casa Llotja de Mar. Un espai acordat amb l’equip de seguretat de La Moncloa.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut