Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Calbot de Baños a Évole per donar lliçons de moral sobre el “fanatisme” i el minut de silenci

|

- Publicitat -

“El fanatisme trencant un minut de silenci contra el fanatisme. Què ens estranya si és el que s’ha sembrat?”. Aquesta ha estat la reflexió compartida pel periodista de La Sexta, Jordi Évole, sobre els manifestants que han trencat el minut de silenci durant l’homenatge a les víctimes del 17-A.

No és casualitat que Évole s’hagi pronunciat amb aquesta contundència, ja que la protesta per exigir la veritat estava lligada a l’independentisme. Les rèpliques no s’han fet esperar. “El que s’ha sembrat ho han fet el teu amo Casals, Villarejo, Ferreras, els jutges postfranquistes i els teus amics els dels titulars falsos”, ha contestat l’exdiputat de la CUP, Antonio Baños.

Publicitat

I és que quan la polèmica taca l’independentisme, Évole és al peu del canyó. En canvi, emmudeix quan l’escàndol és a casa i es destapen les mentides del seu company Antonio Ferreras o es fa pública l’estreta relació, tant del presentador d’Al Rojo Vivo com de Mauricio Casals, amb l’excomissari José Manuel Villarejo.

Baños no és l’únic que ha criticat la hipocresia d’Évole i la xarxa en va plena. “Évole no va piular sobre el tema de Ferreras, però li ha faltat temps per fer-ho en relació amb això d’avui”; “Se’t veu el llautó” o “Formes part de les clavegueres” són només alguns dels missatges crítics que es poden llegir a Twitter.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut