Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Àudio] Ferreras torna a quedar retratat amb més àudios de la conversa amb Villarejo

|

- Publicitat -

El degoteig d’àudios de Villarejo i Ferreras ja és constant i cada cop esquitxa més la credibilitat periodística del presentador de Al Rojo Vivo. En els àudios, la conversa detalla més coses sobre Podemos, Eduardo Inda i el presumpte compte corrent que l’aleshores líder de la formació morada tenia en un paradís fiscal. Una conversa que va emprenyar molt l’exvicepresident espanyol Pablo Iglesias, ja que del que es va filtrar el cap de setmana s’entén que es van donar per bones notícies que eren falses.

En aquest sentit, Crónica Libre ha filtrat més àudios on Ferreras admet que la documentació en la qual es basa la informació d’Eduardo Inda és molt dubtosa, però així i tot decideix difondre la notícia.

Publicitat

 

Ferreras també admet que gràcies a una informació que va donar al Rojo Vivo, un dels fundadors de Podemos com és Juan Carlos Monedero va haver de deixar la seva activitat política per cobrar per assessorar el govern de Venezuela i els seus socis. En concret diu que “vam ser nosaltres els qui vam matar a Monedero”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut