Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Caçat Fernando Simón fent surf a Portugal: “Pensava que no em reconeixerien”

|

- Publicitat -

El metge epidemiòleg espanyol, director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, ha donat lliçons sobre com gestionar la pandèmia a la Generalitat de Catalunya.

Primer va titllar de “sobreactuació” la mesura del govern català de fer obligatori l’ús de mascareta als espais públics. Dies després va assegurar que la Generalitat havia fet tard als rebrots del Segrià i l’àrea metropolitana sud.

Publicitat

Simon, però, en plena onada de rebrots a tot l’estat de la Covid-19, ha passat aquest dissabte practicant surf a la platja portuguesa de Carrapateira, a l’Algarve, a prop de l’Alentejo, a la zona coneguda com la Rota Vicentina segons informa l’ABC. Algunes persones el van reconèixer de lluny. Simón no esperava trobar gent coneguda per allà, ja que es tracta d’una platja aïllada, en una zona amb penya-segats i d’ambient surfer.

Segons el mitjà citat, alguns dels presents van sentir que el metge afirmava “no esperava que algú em reconegués” i a les fotos que li han fet apareix fent cua per llogar una taula de surf sense mascareta.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut