Dimecres, 20 de gener de 2021 - Edició 909
La República

Borrell admet que és el ministre d’antipropaganda independentista

Va arribar a la Moncloa gràcies als seus discursos nacionalistes contra el republicanisme en diferents actes de Societat Civil Catalana, i segueix a l’executiu espanyol per aquest mateix motiu, per […]

Redacció
Redacció 14/09/2018

Va arribar a la Moncloa gràcies als seus discursos nacionalistes contra el republicanisme en diferents actes de Societat Civil Catalana, i segueix a l’executiu espanyol per aquest mateix motiu, per frenar el republicanisme.

El ministre d’Afers Exteriors, Josep Borrell, en una compareixença en la Comissió del Congrés el socialista ja reconegut que “dedico la major part del meu temps a revertir la propaganda independentista en les institucions internacionals”. Una línia de treball que justifica assegurant que “el gran problema d’Espanya és garantir la integritat territorial de l’Estat”, motiu pel qual el seu ministeri ha accentuat les seves relacions amb institucions i entitats internacionals per desmentir la situació catalana: “Espanya no és el que han dit els independentistes”.

Segons Borrell, des del seu nomenament la imatge internacional d’Espanya “ha millorat”, tot i que “no és tan bona com hauria de ser” després de “quatre o cinc anys de propaganda independentista”.

Relacionats