Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Iñarritu demostra que Aznar segueix sent un dels pitjors expresidents del món

|

- Publicitat -

L’expresident del Gobierno, José María Aznar, continua amb la seva trajectòria d’enfonsada meteòrica. En aquesta ocasió per declaracions que ha fet ell mateix que l’han retratat com el xenòfob i fastigós racista que és.

L’expresident del Gobierno s’ha retratat en apuntar que “el nou comunisme és l’indigenisme” i fer afirmacions tan aberrants com que “es vol tornar a les societats prehispàniques”.

Publicitat

Aquestes declaracions que contenen l’imperant “cunyadisme” d’algú que ni s’ha fullejat els llibres d’història, el mantenen en la seva línia de polític mentider, roí i centrat en exuberar les baixes passions.

Tot ha succeït davant la mirada de Pablo Casado, meitat entusiasmat, meitat preocupat perquè les ocurrències de “la joieta del PP” no afectin el seu partit.

Aznar ha continuat amb el seu desastrós llegat ple de mentides sobre l’11-M, sobre el finançament del Partido Popular, sobre els soldats enviats a Iraq, i ara amb declaracions en què ironitzava sobre el fet que el president mexicà enviés una carta exigint que Espanya demanés perdó pel genocidi que va fer durant la Colonització espanyola.

El diputat basc Jon Iñarritu ha aprofitat precisament que aquestes últimes declaracions d’Aznar, les va fer després que el mitjà internacional Foreign Policy ubiqués Aznar en el rànquing dels cinc pitjors expresidents del món, ja que és un dels que ha ajudat menys en el benestar polític del seu país en acabar la seva etapa com a cap de l’executiu.

Iñarritu ha ironitzat magistralment recordant-li a Aznar, que amb declaracions de tan baixa volada i que demostren tan pocs valors humans, s’està assegurant un lloc en aquest rànquing negatiu. De fet, el diputat d’EH Bildu amb un to sarcàstic ha afirmat que “Aznar no vol que el treguin de la llista” i ha citat les seves lamentables afirmacions en l’acte del Partido Popular.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut