Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

[Imatge] Nou atac catalanòfob a una seu de Compromís al País Valencià

Compromís per Torrent ha denunciat les pintades catalanòfobes que van aparèixer a la seva seu local el passat diumenge 23 de desembre. La formació ha posat en coneixement de la Policia […]

Avatar
Agències 03/01/2019
Simpatitzants de Compromís al País Valencià/ Twitter @compromis

Compromís per Torrent ha denunciat les pintades catalanòfobes que van aparèixer a la seva seu local el passat diumenge 23 de desembre. La formació ha posat en coneixement de la Policia els atacs per interposar la denúncia corresponent, segons explica la coalició del País Valencià en un comunicat, on també aclareix que els escrits a la persiana i la paret de la seu anaven acompanyats d’uns adhesius signats per ‘www.espanolesdeapie.es’. “En cap cas està justificat aquest tipus d’actes vandàlics, és una mostra més de com entén la democràcia l’extrema dreta”, ha manifestat el portaveu del grup municipal, Pau Alabajos.

Des de la coalició recorden que “Compromís ha vingut sofrint atacs a les seves seus a diversos punts del territori, denunciant la impunitat que senten aquelles persones que no respecten les normes democràtiques”. Davant d’aquesta situació, Compromís per Torrent ha refermat la seva “defensa de la llibertat i els valors democràtics, com la majoria social” del País Valencià.

Atac catalanòfob en una seu de Compromís, al País Valencià

Atac catalanòfob a una seu de Compromís, al País Valencià