Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Illa desafia Puigdemont a retornar: “Quan un pren decisions, ha de fer front a les conseqüències”

Es tracten d’unes declaracions no molt allunyades de les del també socialista Miquel Iceta: “Ja trobarem solucions felices”

Redacció 05/08/2022
El primer secretari del PSC, Salvador Illa, durant la clausura de l'escola feminista Dolors Renau a la seu del partit Data de publicació: dissabte 18 de juny del 2022, 14:26 Localització: Barcelona Autor: Sílvia Jardí

Salvador Illa no perd l’oportunitat per demanar als exiliats, però sobretot fent referència a Carles Puigdemont a retornar Espanya. El socialista, sense cap remordiment ha manifestat “amb tot el respecte”: “L’estat de dret és la pedra angular de la democràcia, i quan una persona pren unes decisions, ha de fer front a les conseqüències”; ha exposat en una entrevista a la Vanguardia publicada aquest divendres.

Només de pensar-hi ja hi treuen salivera, ja que es tracten d’unes declaracions no molt allunyades de les de Miquel Iceta, quan parlava de “solucions felices”. El ministre de cultura va proposar a Carles Puigdemont que tornés a Espanya i que “un cop jutjats, es trobaran solucions felices com els indults als ja condemnats pel Tribunal Suprem”.