Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

I després de Fernández Díaz… el cardenal Cañizares diu que “el dimoni intenta dur a terme investigacions per vacunes”

El cardenal ultraconservador fa córrer la mentida que “la vacuna del coronavirus es fabrica amb cèl·lules de fetus avortats”

Àlex Huguet 15/06/2020
Pla mitjà curt del cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, pronunciant la seva conferència. Horitzontal. 01/06/2016

El cardenal valencià, Antonio Cañizares, conegut per la seva moral ultraconservadora i protagonista de diverses polèmiques pels seus comentaris xenòfobs, ha tornat a deixar anar diverses bajanades, en relació amb les declaracions de l’exministre espanyol Jorge Fernández Díaz, que va assegurar que el Papa Benet XVI li va dir que “el diable vol destruir Espanya“.

En aquest cas, i segons informa eldiario.esCañizares ha assegurat durant una missa del Corpus Christi, que “el dimoni existeix en plena pandèmia, intentant dur a terme investigacions per vacunes i curacions”, i ho remata dient que aquestes vacunes “es fabriquen mitjançant cèl·lules de fetus avortats”. “Tenim una desgràcia més, obra del diable, i això és el que vol”, conclou Cañizares, que ja va ser protagonista durant la pandèmia de coronavirus, quan va obrir una Església sense respectar les mesures de seguretat per celebrar el Dia de la Mare de Déu dels Desemparats.