Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Google Maps ubica a Puigdemont a Santa Coloma de Gramanet en ple exili: “És cosa de satèl·lit GPS, o del senyor Pegasus?”

|

- Publicitat -

Carles Puigdemont es va exiliar el 2017 i d’ençà d’aleshores només ha pogut trepitjar el territori de Catalunya Nord. Vet aquí, ha aparegut un misteri que Puigdemont ha exposat a les xarxes socials: “Explico un detall tècnic per si algú pot ajudar a aclarir-ho. Els diferents experts que he consultat no me’n saben donar cap raó”. ç

L’eurodiputat de Junts, manifesta que “La cronologia del Google Maps -que estava segur que tenia desactivada— diu que el dia 29 de febrer de 2020 jo vaig anar a Santa Coloma de Gramenet”. Un fet força improbable per a tres motius: Primer, perquè la funció havia d’estar desactivada; segon, perquè no pot travessar la frontera, ja que està a l’exili; i tercer, perquè participava en l’acte de Perpinyà, celebrat a Catalunya Nord. Així ho exposa el president a l’exili: “És el dia de l’acte de Perpinyà. Però per alguna raó que se m’escapa, el Maps diu que vaig estar 4 hores a Sant Coloma de Gramenet. En un viatge llampec fet en 9 minuts. I no per anar a veure Torreribera, que l’alcaldessa Núria Parlon sap que em meravella, sinó per anar a can Zam”.

Publicitat

Així doncs, el president conclou que logísticament és impossible, ja que “les quatre hores que diu que passo a Santa Coloma de Gramenet, en realitat les passo a Perpinyà, on vam celebrar el primer gran acte en terra catalana d’ençà que vam anar a l’exili”, assegura.

Finalment, davant la barbàrie, conclou amb un to humorístic: “La confusió és cosa del satèl·lit GPS, o del senyor Pegasus, que es va despistar?”.

Et pot interessar  Aragonès alerta que sense un sistema singular "s'està tocant sostre" en la protecció social
Publicitat

Opinió

Minut a Minut