Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Gonzalo Boye: “Estem davant la mare de totes les clavegueres”

|

- Publicitat -

L’escàndol de l’espionatge a independentistes encara porta molta cua, i després de les tristes explicacions que va donar aquest dijous el CNI, cada cop és més clar que el Gobierno és qui va autoritzar aquest espionatge. Mentrestant, l’advocat de Puigdemont, Gonzalo Boye, ha fet una repassada a tots aquells “demòcrates plens” que encara el dia d’avui blanquegen l’executiu espanyol i les clavegueres de l’estat. En aquest sentit, Boye assegura que el CNI, de base, espia “no per esclarir delictes, sinó per obtenir informació”, i recorda que, encara que el Gobierno digui que “no sap ni ha de saber si s’ha espiat a Aragonès”, la tasca principal del CNI és “facilitar al Gobierno i al president les informacions”.

També ha analitzat la premsa un dia més tard de la reunió “secreta del CNI” i la conclusió que en treu és que tot aquest entramat és “la mare de totes les clavegueres”.

Publicitat


Qui també hi ha posat cullerada ha estat el mateix president exiliat, Carles Puigdemont, que ho ha portat al terreny dels crims dels GAL: “Un jutge que autoritzés una acció dels GAL no convertia aquesta acció en legal. Convertia el jutge en còmplice d’un acte criminal”.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut