Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Generalitat i Ajuntament de Barcelona es reuneixen per fer seguiment del coronavirus

Les dues administracions destaquen el bon nivell de preparació dels serveis sanitaris

Agències 27/02/2020
Pla mitjà del secretari de Salut Pública, Joan Guix, durant una roda de premsa a l'Agència de Salut Pública de Catalunya. 20 d'agost de 2019 (Horitzontal)

La Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona han mantingut aquest dijous una reunió per reforçar la coordinació dels seus respectius serveis i per fer un seguiment acurat de l’evolució del coronavirus. Durant la trobada, ambdues administracions han subratllat la voluntat de treballar amb la màxima coordinació i han ratificat la importància de transmetre a la ciutadania una informació actualitzada, transparent i ràpida sobre l’evolució d’aquesta malaltia. A més, han refermat el bon funcionament i el nivell de preparació dels serveis sanitaris, i la idoneïtat de mantenir espais de gestió conjunta per donar una resposta òptima en cadascun dels casos.

A la reunió, que s’ha celebrat al consistori, han assistit per part de la Generalitat, el secretari de Salut Pública, Joan Guix; la secretària general del Departament de Salut, Laura Pelay, i la subdirectora del Servei Català de la Salut (CatSalut), Marta Chandre. Per part de l’Ajuntament ho han fet la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa; la gerent municipal de l’Ajuntament, Sara Berbel, i la gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), Carme Borrell.