Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Feijóo se suma a les crítiques contra Álvarez de Toledo: “Prou ja d’aquest tipus d’espectacles parlamentaris”

El president de la Xunta considera “un greu error perdre els papers” davant les provocacions del Gobierno, com va demostrar la seva pròpia companya de partit

Redacció 30/05/2020
Alberto Núñez Feijóo, del PP gallec | EP

El president de la XuntaAlberto Núñez Feijóo, ha advertit, després de la polèmica de Cayetana Álvarez de Toledo, que va dir “terrorista” al pare de Pablo Iglesias, que seria “un greu error” que l’oposició caigués “en les provocacions” del Gobierno i “també perdés els papers”.

Després de la reunió setmanal del seu Gobierno, preguntat per si dóna suport les paraules d’Álvarez de Toledo, el també líder del PP gallec s’ha referit als 30.000 morts per la pandèmia del coronavirus, així com als “milions d’espanyols” que ara estan preocupats pel seu futur.

En aquest sentit, el popular ha defensat que s’han de cessar aquest tipus d’espectacles a la Cambra Baixa. “Prou ja d’aquest tipus d’espectacles parlamentaris que, en ple o en comissió, estem vivint al Congreso“, ha exigit. Se suma així a les crítiques internes del PP contra les declaracions polèmiques que sovint deixa anar Álvarez de Toledo.