Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

El PP ja n’està fart d’Álvarez de Toledo

Diversos diputats del Partit Popular afirmen que les intervencions de Cayetana Álvarez de Toledo perjudiquen l’estratègia de Pablo Casado

Redacció 28/05/2020
Pablo Casado i Cayetana Álvarez de Toledo, durant el debat d'investidura al Congrés dels Diputats del 4 de gener del 2020.

Una de les protagonistes en la sessió al Congreso de los diputados del passat dimecres va ser la diputada del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, que va insultar el pare de Pablo Iglesias en ple discurs, afirmant que era un terrorista. “Aquesta és l’aristocràcia a la qual pertany. La del crim polític”, va dir. De fet, diversos diputats del seu propi partit es van sorprendre, i només Jaime Matiu i dirigents de Vox van aplaudir.

Segons informa El Confidencial, diversos diputats del PP afirmen que intervencions com la d’Álvarez de Toledo resten la feina que està portant a terme el partit i consideren que pot perjudicar directament a Pablo Casado, i han declarat que la preocupació per aquestes actituds va en augment, ja que amb la seva intervenció demostra tenir “una agenda pròpia”, més enllà dels objectius del partit.