Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Feijóo s’apunta la investidura de Collboni com a èxit: “Hem fet política d’Estat. Som el partit de la garantia de la Constitució”

Celebra que els populars hagin estat "determinants" en evitar que "l'independentisme governi Barcelona

|

- Publicitat -

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha celebrat que els populars hagin estat “determinants” en evitar que “l’independentisme governi Barcelona” després de facilitar l’alcaldia a Jaume Collboni amb els seus vots. En un acte a Madrid Feijóo ha admès que segurament el PSOE “mai” hauria donat suport al PP si la situació a l’Ajuntament hagués estat a la inversa. “Però no m’importa perquè nosaltres hem complert el nostre deure, hem fet política d’Estat; som el partit de la garantia de la Constitució”, ha sentenciat. De la mateixa manera, ha dit que li és igual que Pedro Sánchez no hagi “agraït” al PP els seus vots però ha lamentat que “no donin les gràcies i a sobre insultin el PP”. Feijóo, de fet, ha qualificat aquest gest de “baixesa moral”.

D’altra banda, el líder del PP ha fet una crida a aconseguir una majoria “suficient” el 23-J per “trencar de manera definitiva la política de blocs”. “Només ho farem des del govern espanyol amb una majoria sòlida i suficient per obrir un altre cop Espanya als espanyols”, ha dit Feijóo, que ha afegit que “ja n’hi ha prou” que a Espanya “s’enrareixi el dia a dia de la societat des de la política”.

Publicitat

En la mateixa línia, ha afirmat que el país “està fart que el polaritzin i atrinxerin” i ha reivindicat el PP com l’únic partit “capaç d’acabar d’una vegada per totes” amb aquesta dinàmica. “El PP va endavant fent majoria a Espanya; per això hem vingut i aquest és el nostre compromís. S’acabaran les trinxeres, els blocs i les divisions”, ha promès.

En relació a les eleccions municipals i a la constitució dels ajuntaments Feijóo ha assegurat que ha demostrat que “ha començat el canvi polític a Espanya”. De fet, segons ha remarcat, el PP s’ha convertit en “hegemònic” a l’Estat.

Et pot interessar  El PP allarga artificialment l'amnistia: es nega a sotmetre-la al ple del Senat del 7 i 8 de maig i podria esperar al 14
Publicitat

Opinió

Minut a Minut