Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Feijóo colla Sánchez perquè respongui les demandes de l’independentisme: “Referèndum sí o no? Jo dic no. I vostè?”

El popular continua sense assumir la derrota i insisteix als diputats socialistes que "no siguin trànsfugues dels seus votants, dels seus principis i de la Transició"

|

- Publicitat -

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha acceptat que ha perdut la presidència de l’Estat espanyol, però no ha desaprofitat el seu debat d’investidura fallit per collar el que probablement ostentarà el càrrec, el candidat socialista Pedro Sánchez. Després que els partits independentistes hagin pactat no investir qui no accepti “treballar per fer efectives les condicions” d’un referèndum, Feijóo ha aprofitat per demanar una resposta a Sánchez sobre les “exigències clares i nítides” dels partits independentistes.

“Amnistia sí o no? Jo dic no. Referèndum sí o no? Jo dic no. I vostè, senyor Sánchez?”, ha preguntat Feijóo aquest divendres, en la segona ronda del debat d’investidura al Congrés, tot i que Sánchez no ha intervingut cap dia dels tres que ha durat el debat d’investidura de Feijóo, delegant les intervencions en el diputat i exalcalde de Valladolid, Óscar Puente.

Publicitat

Sense perdre l’esperança, Feijóo ha tornat a instar els diputats socialistes a trencar la disciplina de vot. “No siguin trànsfugues dels seus votants, dels seus principis i de la Transició”, ha dit, tot afegint que ell té clar que “no vol ser president a costa de la dignitat i la igualtat”, a diferència de Sánchez.

“Ho poden anomenar fracàs, si volen. Però ja no hi ha possibilitat de triomf per a cap candidat. No existeix cap èxit possible en l’engany o la mentida”, ha defensat el popular. Feijóo ha subratllat que “no podrà donar un govern” als ciutadans, però “sí donar-los la seguretat i esperança que hi ha una formació que defensarà els principis de la majoria”.

 

Et pot interessar  VIDEO | Una dona ridiculitza Zaplana a l'entrada del jutjat: "Fes la cua!"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut