Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

FECASARM presenta un nou recurs contra la pròrroga de les restriccions a l’oci nocturn

La patronal catalana de l’oci nocturn ha tornat a oposar-se al marc jurídic que limita l’activitat del sector i acusa la Generalitat de fixar els horaris de manera “arbitrària i desproporcionada”

Avatar
Agències 07/09/2021
Façana del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

La Federació Catalana d’Activitats de Restauració i Musicals ha interposat aquest dimarts un nou recurs contenciós – administratiu contra la pròrroga de les restriccions publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el tres de setembre. Amb aquest nou recurs, la patronal ja acumula tres causes obertes amb mesures cautelars pendents de resolució.

En el recurs presentat aquest dimarts, amb petició de mesures cautelars urgentíssimes, la patronal ha reclamat que la millora de les dades epidemiològiques es vegin reflectides en la flexibilització de les restriccions. Així mateix, ha acusat la Generalitat de fixar els horaris de tancament de les activitats de manera “arbitrària i desproporcionada”.

La patronal defensa la reobertura dels espais interiors d’oci nocturn, sempre que els assistents disposin de la pauta completa de vacunació o un test previ negatiu.