Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Fachín s’encara al Gobierno: “Algú dirà que amb Vox seria pitjor. I a viure que són dos dies”

|

- Publicitat -

Albano-Dante Fachín, torna a fer una piulada que posa en dubte les actuacions del “Gobierno més progressista de la història”. Després que s’hagi evidenciat que Catalunya està a la cua de les inversions, Fachín ha criticat tant el maltractament del Gobierno amb Espanya com l’ús polític que en fa.

Per tant, ha posat de manifest que hi ha un greuge històric i que Catalunya està infrafinançada. L’exdiputat de Podemos Catalunya ha citat un fil de Twitter del periodista Roger Tugas, en el que s’hi pot veure que el grau d’incompliment amb Catalunya és el més alt de tot l’Estat i que Madrid en triplica el grau d’execució de les inversions.

Publicitat

Fachín ha comentat la visió que està donant el PSOE en la qual infrafinança i no compleix amb els seus compromisos amb Catalunya, i per acabar-ho d’adobar, encara té una actitud de suficiència. Així, ha lamentat el posicionament del Gobierno que vol atemorir Catalunya dient que si no accepten les condicions en els pressupostos, després seran pitjors. També ha estat crític amb el fet que hi hagi una certa permissivitat amb aquest discurs, quan està en debat el Pressupost General de l’Estat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut