Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024
Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024

Fachín es queixa de la fluixa resposta a la visita de Pedro Sánchez a Amer

|

- Publicitat -

L’exdiputat al Parlament, Albano-Dante Fachín, ha evidenciat la poca motivació independentista per no protestar davant d’un fet tant evident com que el president del Gobierno visiti una farmacèutica situada al poble del president exiliat Carles Puigdemont. En una piulada, el redactor d’Octuvre diu que Pedro Sánchez “es passeja per Catalunya amb total normalitat”, i recorda que “és un president d’un govern que manté gent com Jordi Cuixart a la presó”.

Amb tot, comparteix, un vídeo on no només es veu a Sánchez i altres membres del Gobierno entrant a les instal·lacions de la multinacional farmacèutica Hipra, sinó a la mateixa consellera de Sanitat, Alba Vergés. “Quina tristor, i quina pena que fem tots plegats, hòstia”, ha etzibat Fachín. De fet, aquest divendres l’única movilització ha estat la d’una colla de veïns d’Amer, que s’han manifestat contra l’arribada de Sánchez.

Publicitat

Et pot interessar  Aragonès demana per carta a Sánchez una rebaixa del preu del gasoil agrícola i modificar la llei de cadena alimentària
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut