Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Èxit de la campanya de finançament electoral de Junts: Més d’un milió d’euros en vint dies

|

- Publicitat -

La campanya de finançament de la despesa electoral que ha dut a terme JxCat ha estat un èxit. En ser un partit polític nou i sense drets electorals, no tenien a l’abast els crèdits bancaris i les bestretes concedides pels resultats d’anteriors comicis, que han anat dirigits al PDeCat.

Aquest dilluns, els responsables de la campanya la van donar per tancada després de rebre 1.300.000 euros en microcrèdits provinents de 500 persones. Això suposa 300.000 euros més dels que la formació s’havia proposat en primera instància. Segons informa El Punt Avui, els responsables han començat a pagar els proveïdors. La directora de la campanya, Elsa Artadi, també ha explicat que aquest sistema de finançament “ha vingut per quedar-se”, i ha celebrat que el que havia de ser la part més difícil “ha estat molt fàcil gràcies ala resposta dels afiliats”.

Publicitat

En aquesta línia s’ha expressat el president exiliat, Carles Puigdemont, que ha agraït a la gent “que sempre hi és” el seu suport. “Per això guanyarem. Per això la Laura Borràs serà presidenta”, ha dit en una piulada.

Et pot interessar  Aragonès assegura que la seva continuïtat com a president és la millor garantia per reforçar la taula de diàleg
Publicitat

Opinió

Minut a Minut