Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Èxit de la campanya de finançament electoral de Junts: Més d’un milió d’euros en vint dies

El president Puigdemont celebra que “la gent sempre hi és, per això guanyarem”

Redacció
Redacció 09/02/2021
Laura Borràs, Jordi Turull, Josep Rull, Quim Forn i Jordi Sànchez a l'acte de campanya de JXCAT a Arc de Triomf.

La campanya de finançament de la despesa electoral que ha dut a terme JxCat ha estat un èxit. En ser un partit polític nou i sense drets electorals, no tenien a l’abast els crèdits bancaris i les bestretes concedides pels resultats d’anteriors comicis, que han anat dirigits al PDeCat.

Aquest dilluns, els responsables de la campanya la van donar per tancada després de rebre 1.300.000 euros en microcrèdits provinents de 500 persones. Això suposa 300.000 euros més dels que la formació s’havia proposat en primera instància. Segons informa El Punt Avui, els responsables han començat a pagar els proveïdors. La directora de la campanya, Elsa Artadi, també ha explicat que aquest sistema de finançament “ha vingut per quedar-se”, i ha celebrat que el que havia de ser la part més difícil “ha estat molt fàcil gràcies ala resposta dels afiliats”.

En aquesta línia s’ha expressat el president exiliat, Carles Puigdemont, que ha agraït a la gent “que sempre hi és” el seu suport. “Per això guanyarem. Per això la Laura Borràs serà presidenta”, ha dit en una piulada.