Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Esbroncada de Junts al PSOE per ser “còmplice durant anys” de “l’arbitrarietat” del TC: “Ara els hi torna com un bumerang”

|

- Publicitat -

Junts acusa els socialistes de ser “còmplices durant anys” de “l’arbitrarietat” dels jutges del Tribunal Constitucional. “El que ells van validar que passés a Catalunya ara els hi retorna com un bumerang”, ha assegurat el president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet. Per la seva banda, el PSOE nega “cap similitud” amb les ingerències a Catalunya.

Batet ha lamentat que el TC ja ha vulnerat “sistemàticament” la sobirania del Parlament, per exemple amb la “suspensió del ple del 9 d’octubre” del 2017 o “impedint” que la cambra investís Carles Puigdemont com a president el 30 de gener del 2018. “Alguns han provat la seva pròpia medicina del que han fet a Catalunya”, ha reblat. Per tot plegat, Junts reitera que Espanya té “un problema democràtic” i que és “irreformable”.

Publicitat

Pel que fa a la negociació dels pressupostos amb el Govern, Batet ha assegurat aquest dimarts que per ara no tenen “cap novetat”: “Continuem negociant”. “Li pertoca al president Aragonès moure fitxa”, ha avisat.

 

Et pot interessar  El corresponsal de París de RTVE nega la catalanitat de la Catalunya Nord i fa befa que Puigdemont se senti "com a casa" a Elna
Publicitat

Opinió

Minut a Minut