Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

ERC no accepta les disculpes de Costa

|

- Publicitat -

Les disculpes del vicepresident del Parlament, Josep Costa, per haver entrar en una reunió telemàtica on també hi havia grups catalanistes xenòfobs, com l’anomenat Front Nacional Català, han estat recollides per Laura Borràs, candidata de Junts a la Generalitat, amb un senzill però clar “Res a disculpar, Josep” i aquesta resposta ha motivat Ernest Maragall a ficar-hi cullerada. Un capítol més de l’absurd guerracivilisme a les xarxes, mentre que el feixisme sí que campa per tot l’Estat, com ara la fiscalia i els seus tuits venjatius.

Publicitat

RESUM DE TOT AQUEST DISSORTAT EPISODI
El vicepresident del Parlament, Josep Costa, s’ha disculpat per la polèmica que ha generat la seva assistència aquest divendres a una reunió telemàtica amb vuit partits independendistes, entre els quals hi havia el grup d’extra dreta Front Nacional de Catalunya (FNC): “Qualsevol que em conegui sap que no aniria mai a cap reunió amb ultres”.

“Si al principi hagués sabut que hi serien, no m’hauria connectat. Vaig entrar amb bona fe”, ha explicat Costa en un tuit que ha recollit Europa Press, en el qual ha remarcat que va entrar a títol personal i no en nom de JxCat o de la cambra catalana.

La participació de Costa en aquesta reunió ha portat a ERC a demanar la seva dimissió per “blanquejar l’extrema dreta”, segons ha explicat el president d’ERC al Parlament, Sergia Sabrià, en un altre tuit.

Et pot interessar  El Suprem desestima el recurs del Parlament contra la decisió de la JEC de retirar l’escó a Borràs

Costa, que ha defensat que la reunió era per “sumar esforços per defensar el mandat de l’1-O”, ha demanat disculpes a JxCat, a la portaveu del partit al Congrés i presidenciable de JxCat a les eleccions catalanes del 14 de febrer, Laura Borràs, i als membres i diputats del Parlament.

Per la seva banda, la vicepresidenta de Junts i diputada al Parlament, Elsa Artadi, ha assegurat que “JxCat no ha assistit a aquesta reunió, cap membre de la direcció ni ningú autoritzat pel partit. JxCat no participa a reunions amb partits xenòfobs”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut