Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Enric Millo demostra seguir enfurismat amb els líders de l’1-O i presenta un recurs contra els indults

|

- Publicitat -

L’exdelegat del Gobierno a Catalunya segueix amb la seva repressió personal, demostrant odi a l’independentisme sempre que pot. Enric Millo ha interposat un recurs al Tribunal Supremo contra els indults concedits pel Gobierno als nou presos polítics indultats per l’1-O.

Fonts del PP han explicat que ho ha fet a títol individual, i se suma així als que ja va presentar alguns dels diputats del partit que estaven al Parlament la tardor del 2017, quan va haver-hi el referèndum d’autodeterminació de Catalunya: Alejandro Fernández, Santi Rodríguez, Lorena RoldánJuan Milián i Andrea Levy.

Publicitat

Per la seva banda, Jordi Sànchez ha reaccionat a la decisió de Millo des de Twitter, retraient-li la “nova entrega de la seva venjança” i recordant el ridícul que va fer amb l’episodi del #MrMilloFairy. “Una mica de dignitat a la vida tampoc va malament. No tot es pot fer i justificar per un sou”, ha etzibat l’expresident de l’ANC.

Et pot interessar  El TSJC ajorna el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per l’1-O per evitar interferències amb la campanya electoral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut