Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Els socialistes a un pas d’aliar-se amb l’extrema dreta per portar el referèndum de la CUP al TC

|

- Publicitat -

Raúl Moreno afirma que estudien portar al TC l’admissió de la proposta de resolució de la CUP, és a dir, l’organització d’un referèndum aquesta legislatura. Una decisió que ja han pres els partits unionistes Vox i Cs i a la que no descarten unir-se els socialistes, després que l’organisme rector de la Cambra admetés aquest dimecres la proposta dels anticapitalistes. L’única formació no independentista de la Mesa ha advertit que es tracta d’una resolució “il·legal”.

El portaveu adjunt del PSC al Parlament creu que aquesta mesura no afectarà el diàleg, ja que “són carpetes diferents”. “No és una qüestió de posar en perill o no la taula de diàleg, és una qüestió de respecte al Reglament del Parlament”, ha afegit.

Publicitat

El PSC-Units també ha replicat el president del Govern, Pere Aragonès, que ara “és el moment de mirar l’1-O per saber què és el que no soluciona els problemes a Catalunya”. Quatre anys després del referèndum, el portaveu adjunt dels socialistes al Parlament, Raúl Moreno, ha afirmat que s’ha de fer “un esforç per passar pàgina i mirar al futur”.

Et pot interessar  Illa diu que prioritzarà els partits d'esquerres per formar Govern si pot ser investit president
Publicitat

Opinió

Minut a Minut