Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Els Missatgers Reials del Vendrell faran videotrucades personalitzades amb els infants confinats per covid

|

- Publicitat -

Els Missatgers Reials del Vendrell habiliten enguany un sistema telemàtic per a què els infants confinats per covid també puguin fer arribar els seus desitjos als Reis d’Orient. El dia 2 de gener, data en què els Missatgers recolliran les cartes a Coma-ruga i el Vendrell, s’estrenarà un servei de videotrucada a través de Whatsapp pensat per a la canalla que ha d’estar a casa per ser positiva de covid o per haver estat un contacte estret.

Les famílies que desitgin rebre aquesta trucada, poden demanar-ho a través del correu reisdelvendrell@elvendrell.net fins el 30 de desembre, tot i que el consistori no descarta allargar aquest període. Els Missatgers contactaran amb els infants el dia 2 a partir de les 17 h.

Publicitat

Les videotrucades són una iniciativa de l’Associació de Reis del Vendrell i l’Ajuntament, que durant els propers dies també han programat la visita de Sa Altesa Reial Artabà per recollir més cartes dels menuts el dia 4. De cara al 5 de gener, la previsió és celebrar la cavalcada en un format força similar al del 2019, si bé es modificarà una part del recorregut per ajustar-lo a la situació sanitària.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut