Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Els líders polítics tornen a suspendre al CEO: Junqueras, el millor valorat

La que pitjor parada ha sortit ha estat la presidenta suspesa del Parlament, i líder de Junts, Laura Borràs, que ha obtingut una nota mitjana de 3,7

|

- Publicitat -

El Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) ha publicat aquest dimecres, 5 d’abril, la seva última enquesta efectuada a prop de 2.000 persones. L’enquesta demana per diverses qüestions, entre elles posar nota als líders polítics catalans. Com en l’anterior, publicada el mes d’octubre del 2022, els catalans han tornat a suspendre tots els líders polítics, essent Oriol Junqueras, el líder d’ERC, el millor valorat de tots, però sense arribar a l’aprovat.

Junqueras ha estat puntuat amb un 4,9 de nota mitjana, superant amb poques dècimes el president dels comuns al Congrés dels Diputats, Jaume Asens, que ha obtingut un 4,6 de nota. Molt a prop d’ells ha quedat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que ha obtingut una nota mitjana de 4,5, empatant precisament amb la líder dels comuns, Jéssica Albiach. Una dècima menys han obtingut les diputades de la CUP Eulàlia Reguant i Dolors Sabater, que han estat suspeses amb un 4,4.

Publicitat

D’altra banda, el secretari general del PSC, Salvador Illa, que segons la mateixa enquesta seria el guanyador de les eleccions si es produïssin en aquest moment, ha quedat unes posicions més enrere que els republicans, obtenint un 4,2 de nota mitjana. 

La que pitjor parada ha sortit ha estat la presidenta suspesa del Parlament, i líder de Junts, Laura Borràs, que ha obtingut una nota mitjana de 3,7.

Et pot interessar  Vilagrà serà la número 2 d'ERC el 12-M: "És un honor i un privilegi, puc aportar l'experiència d'aquests tres anys"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut