Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Els comuns ataquen ara a Vergés per l’externalització del rastreig de contactes de coronavirus

|

- Publicitat -

Els comuns han demanat la compareixença de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè expliqui l’externaltizació del rastreig de contactes positius de coronavirus. En roda de premsa telemàtica, la líder de CatECP, Jéssica Albiach, ha demanat explicacions dels motius per subcontractar “a dit” la filial de Ferrovial i ha assegurat que “trenca consensos consolidats durant setmanes”. “Les externalitzacions i les retallades l’únic que fan és afeblir el model de sanitat pública”, ha lamentat. A més, Albiach ha dit que “no s’entén” que es reforci la sanitat pública amb 4,5 MEUR però a la vegada s’externalitzi un servei per valor de 17,5 MEUR.

D’altra banda, els comuns han demanat que es reordeni prioritats dins els pressupostos per fer front a les situacions “més urgents”. En aquest sentit, Albiach ha criticat que de moment només s’està reendreçant les partides dins d’un mateix departament però no s’està treballant “amb la foto sencera” de tots els departaments per culpa de “pugnes i batalles partidistes” entre socis de Govern.

Et pot interessar  Els comuns creuen que poden "anar a més" i "millorar els resultats" el 12-M i confien en un govern "progressista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut