Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Els CDR convoquen noves concentracions aquest dimecres en una “mobilització permanent”

|

- Publicitat -

Els CDR han convocat aquest dimecres una concentració a la capital catalana a partir de les 19 hores per aconseguir una “mobilització permanent” en contra de la sentència de l’1-O i han demanat als partits i entitats sobiranistes exercir desobediència institucional.

Després de dos dies de manifestacions després de la publicació de la sentència, els CDR han encoratjat a continuar amb la mobilització a la cruïlla entre la Gran Via i el carrer Marina de Barcelona, i han demanat als assistents portar paper de vàter perquè “hi ha molta merda a netejar”.

Publicitat

En un comunicat, també han assenyalat que “l’única violència d’aquestes manifestacions ha estat obra dels Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional”, i han reclamat la dimissió del conseller de l’Interior, Miquel Buch, i la sortida de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional de Catalunya per no “reviure les escenes de l’1-O”.

Els CDR asseguren que, “després de dos anys de repressió contra l’independentisme mobilitzat ja no poden més”, criden a la revolta popular i animen a la desobediència civil i institucional davant de la sentència del Tribunal Suprem per “fer un front comú cap a la República Catalana”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut